Gyakorlónap

A tanfolyam kérhető Gyakorlónappal együtt is, ami remek lehetőség arra, hogy átismételd, felfrissítsd, amit esetleg jogsihoz tanultál. Sőt! A protokollok időnként változnak,

szinte semmi nem úgy van már, mint tíz évvel ezelőtt.

Gyere, és vidám társaságban tanuld újra a stabil oldalfekvést, vérzések ellátását,  kimentést,  és mindenekelőtt: bábun gyakorolhatod az újraélesztést!

Mi leszünk, akik várnak Téged:

 

nina
Molnár Noémi
okleveles elsősegély oktató (ERC BLS-AED)
orvostanhallgató
anita1Rajkainé Pál Anita műtősnő portrékicsi
Ipolyi-Topál Gitta
orvos,
a tanfolyam házigazdája,

 

 GYIK

Lehet gyakorlónap nélkül is kérni a tanfolyamot?

Igen! Ez a lehetőség választható, ha messze vagy, vagy nincs időd, részt vehetsz csak magában az online tanfolyamon is. Az is nagyon hasznos!

Lehet csak a gyakorlónapra jönni?

A gyakorlónapot csak a tanfolyamra jelentkezőknek szervezzük (és azoknak, akik régebben részt vettek) mert szükséges, hogy előtte lásd a videókat.

Hol van a Gyakorlónap?

A helyszín Budapest (Zugló), Szatmár utca 13. A Massányi Gombművek emeletén kialakított tanműhely. Térkép itt. Biciklit, robogót be lehet hozni az udvarba, a parkolás ingyenes az utcában.

Gyerekmegőrzés van?

Igen! Lehet gyermeket hozni, de ha előre szólsz, személyzet is van, aki vigyázzon rá. Pici babádat magad mellett tarthatod. Szoptatós szoba van. Itt senkit nem zavar a gyermek!

A párommal jönnék gyakorolni. Meg kell vennünk kétszer a videót is?

Nem! Ha ketten jöttök, a videót csak egyszer kell kifizetni. Kettőtök gyakorlónapos csomagja mindösszesen 13 000 Ft. Jelentkezéskor csak simán rendelj egy gyakorlónapos csomagot, és utaláskor a megjegyzés rovatban tüntesd fel, hogy két fő.

 

 A gyakorlónapon olyan laza volt a hangulat, hogy sikerült teljesen elengednem magam, és végre életemben először tökéletesen megcsináltam az újraélesztést a bábun, egymás után többször.

Tarts velünk a következő Lásd el a bajod tanfolyamon!

Részletek és jelentkezés: ITT

Nézd meg milyen egy Gyakorlónap!