Résztvevők mondták

Érdeklődve vártam hétről hétre az új videókat, melyek érthetőek és érdekesek voltak, és gondolkodásra, tudatosabb életmódra ösztönöztek! Köszönöm azt is, hogy szinte posta fordultával válaszoltál, ha kérdésem volt!
Turai Kriszti (24)

 

Ad egy nagyobb magabiztosságot abban, ha helyzetbe kerülök, akkor merek tenni dolgokat, hogy segíteni tudjak. Eddig úgy voltam vele, jobb, ha nem csinálok semmit, azzal nem okozok bajt. (Vera, 35)

 

orsiOrvosként vettem részt a tanfolyamon, de laikus szemmel figyeltem.
Mindkét szerepben úgy gondolom, nagyon-nagyon hasznos és élvezetes Gitta összefoglaló tanfolyama. Gyakorlatias, tünetorientált, és sok- sok hasznos tanácsot nyújt a sürgősségi- és nem sürgősségi helyzetek felismerésére. Sok más mellett a “mikor forduljunk orvoshoz” kérdések részletes megválaszolására is sort kerít témáról témára, amely talán a legnagyobb probléma, például pénteken este vagy hétvégén.

Dr. Birta Orsolya, mamigyogyit.cafeblog.hu, www.mamigyogyit.hu

 

Közérthető módon megkapsz minden olyan információt és tudást, ami az alapvető egészségügyi kulturáltsághoz elengedhetetlen. Jól hasznosítható ismeretekhez jutsz a mindennapi eü. problémák megoldásához.

 

Rendkívül hasznos volt, pár napon belül már gyakorlatba is kellett ültetnem itthon egy össznépi gyomorrontásos vírusnak köszönhetően – mindenki gyorsan átvészelte, hála a tanfolyamon tanultaknak! :) NAGYON AJÁNLOM MINDENKINEK!!! (Sára, 23)

 

A tanfolyam számomra átláthatóbbá tette a jelenlegi egészségügyi rendszert, vagyis, hogy hová fordulhatunk segítségért. (Niki , 27)

Szuper kismamáknak, akik nem tudnak sok időt távol tölteni az otthonuktól, de szeretnének alaposan felkészülni a családban előforduló balesetek és enyhébb lefolyású betegségek kezelésére (Tímea, 27)

 

Nagyon jó fej a csaj, olyan az előadásmódja a tanfolyamon, hogy az már szinte szórakozásnak is beillik, és nem is tűnt fel, hogy mennyi mindent tanultam. Tetszik a hozzáállása a megfázás-influenza kérdéshez, nagyon jó tippeket adott. A gyakorlónapon meg olyan laza volt a hangulat, hogy sikerült teljesen elengednem magam, és végre életemben először tökéletesen megcsináltam az újraélesztést a bábun, egymás után többször. Sikerült nagyobb magabiztosságot szereznem egészségügyi dolgokban, és nem éreztem magam hülyének egyszerű kérdéseim feltételekor. Büszke vagyok magamra, hogy nem hagytam ki a tanfolyamot!

 

Nagyon jól értelmezhető, hasznos. Amit az ember félig-meddig tud, azt megerősíti, vagy adott esetben kijavítja. Akik most kezdik a felnőtt életet, azoknak meg nagyon-nagyon hasznos és fontos. (Ágnes, egy dédnagymama)

 

Az itt elhangzottakat már a középiskolai tanulmányokba is be kéne venni.

Szakmai ajánlás:

Hiánypótló mind a blog, mind a tanfolyam amit vezetsz, és külön tisztelet és megbecsülés azért, amiért ilyen kreatív és emberközpontú módon csinálod. Ez az egyedülálló tanfolyam ígéretes kezdete egy olyan egészségkultúra létrehozásának, amely alapvető ismeretet kínál a résztvevőknek, hogy a mindennapokban adódó egészségügyi helyzeteket kellő biztonsággal tudják kezelni. Szakmailag és emberileg is egyaránt kiváló orvosként serkented aktív, gondolkodó hozzáállásra résztvevőket. Ryll Cecilia RN, BSN (Frontier Nursing University) Blogtherapy